Szállítási információk

A termékek várható szállítási ideje: 1-21 nap, raktárkészlettől függően!

Megrendelést követően 1 munkanapon belül visszaigazolást küldünk a termék várható szállítási idejéről.

Amennyiben megrendelés előtt szeretne pontosabb információt kapni a kiválasztott termékről, kérjük hívja az alábbi telefonszámot:

+36/30-385-6550

vagy

+36/30-209-2009

Fizetési megoldás
Facebook likebox
Támogasd Te is Őket !

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület

TOP termékek
Összehasonlítás

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Sordin Share kommunikációs fültok - fejpántos, zselés vagy szivacsos betéttel

Sordin Share kommunikációs fültok - fejpántos, zselés vagy szivacsos betéttel
 • Sordin Share kommunikációs fültok - fejpántos, zselés vagy szivacsos betéttel
 • Sordin Share kommunikációs fültok - fejpántos, zselés vagy szivacsos betéttel
 • Sordin Share kommunikációs fültok - fejpántos, zselés vagy szivacsos betéttel
 • Sordin Share kommunikációs fültok - fejpántos, zselés vagy szivacsos betéttel

Rendelésre szállítjuk!

Egyes szakmai csapatoknak állandó kapcsolatban kell lenniük egymással, hogy biztonságosan és hatékonyan végezzék munkájukat. A Sordin Share nekik szól.

A beépített intercom képességeivel ez a legmodernebb elektronikus hallásvédő áttöri a csapatmunka akadályait. A DMC™-re épül, egy szabadalmaztatott hálózati technológiára, amely mindenhol működik – internet-hozzáférés vagy dedikált bázisállomás nélkül.

 

A Sordin Share a svéd technológiai fejlesztés élvonalába tartozik. Ez egyszerűen a valaha készült legfejlettebb elektronikus hallásvédő. A mérnöki kiválóság és az elérhető legkifinomultabb kommunikációs technológiával párosulva a Sordin Share az első választás a minőségtudatos professzionális csapatok között szerte a világon.

Csak mondja ki: „Hey Sordin”, majd egy parancsot. Ilyen egyszerű a Sordin Share számos funkciója közül az egyik aktiválása.

A fejlett és intuitív hangvezérlés lehetővé teszi, hogy mindkét kezét használja a tényleges munkához. ‍ Olyan, mintha Ön és csapata együtt dolgozna egy csendes környezetben, ahol nincsenek kihívást jelentő akadályok. Mindenki tisztán hallja egymást, és bízhat abban, hogy az intercom hibátlanul működik, amikor a legnagyobb szükség van rá.

A teljes duplex támogatás azt jelenti, hogy a csapatban mindenki egyszerre beszélhet, így soha nem kell a sorára várnia. Maximum 15 fő!

Több mint 20 hangvezérlésű funkció A hangvezérlés valódi kéz nélküli működést tesz lehetővé. Csak mondja azt, hogy „Hé, Sordin, rádió bekapcsolva”, hogy bekapcsolja a rádiót, „Hey Sordin, akkumulátor állapota”, hogy… nos, máris megkapja a képet. Több mint húsz Sordin Share felhasználói funkció támogatott.

Alkalmazásvezérlés A Sordin Share okostelefon-alkalmazás lehetővé teszi a csapattagok számára a számos funkció egyszerű beállítását, beállítását és használatát. Ugyanolyan egyszerű és intuitív, mint ahogy azt bármelyik modern okostelefon-alkalmazástól elvárhatja.

Bluetooth® 4.2 csatlakozás Könnyen csatlakozhat egy mobiltelefonhoz, hogy telefonhívásokat fogadjon, amelyeket átirányíthat az egész csoporthoz, vagy zenét streamelhet.

Antenna Kicsi és erős – kiváló csatlakozást és hangminőséget biztosít még nagy távolságokon is.

Boom mikrofon A Sordin Share levehető, nagy érzékenységű boom mikrofonnal rendelkezik, amely még rendkívül zajos környezetben is kiváló hangfelvételt tesz lehetővé.

 • Sordin Share fejpántos változat teljesítmény / csillapítási értékek

  Kategória: medium(közepes)

  • SNR (átlagos zajcsillapítás) = 29 db
  • H (magas frekvenciák 2000-80 Hz) = 35 db
  • M (közepes frekvenciák 1000-2000 Hz) = 26 db
  • L (alacsony frekvenciák 63-1000 Hz)= 20 db

  Tömeg: 450 gramm

 • GYÁRTÓ
  Sordin
  Cikkszám
  88000-04-S_G-S
Webáruház készítés