Kategóriák
Szállítási információk

A termékek várható szállítási ideje: 1-21 nap, raktárkészlettől függően!

Megrendelést követően 1 munkanapon belül visszaigazolást küldünk a termék várható szállítási idejéről.

Amennyiben megrendelés előtt szeretne pontosabb információt kapni a kiválasztott termékről, kérjük hívja az alábbi telefonszámot:

+36/30-385-6550

vagy

+36/30-209-2009

Fizetési megoldás
TOP termékek
Facebook likebox
Összehasonlítás

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Eberlestock V90 Battleship hátizsák 99 l - Military Green/zöld színben

Eberlestock V90 Battleship hátizsák 99 l - Military Green/zöld színben
 • Eberlestock V90 Battleship hátizsák 99 l - Military Green/zöld színben
159 900 Ft
 • 99 liter kapacitás
 • beépített, teljes értékű esővédő huzat
 • jól tagolt, könnyen rendszerezhető rekeszek és zsebek

 

A V90 egy hagyományos hátizsák szokatlan jellemzőkkel. Tagoltabb, mint kategóriájának többi képviselője. Szokás szerint mindig a terepen történő használatra összpontosítunk.  Ha a kisebb kapacitást és a lehető legkönnyebb raksúlyt helyezzük előtérbe, válasszuk a kissé kompaktabb V69 zsákot. A nagyobb, V90 típus pedig a komolyabb, nagyobb rakomány hordásához kiváló.

Méretéhez képest nagyon könnyű ez a zsák. Nagy gonddal olyan új és jól válogatott alapanyagokat választottunk, amelyek a szilárdság és a súly optimális egyensúlyával rendelkeznek. 

A zsák alján lévő zsebben egy teljes méretű esővédő huzat van. A hátizsákhoz mind a WXP3L, mind a WB2L víztartályok használhatók, a zsák mindkét oldalrekeszében tarthatók.

Ezennel a szokásos zsákok világába lépünk néhány szokatlan hátizsákkal. Abban az értelemben szokatlanok, hogy vetélytársaiknál szebbek és tagoltabbak. Úgy tűnik, hogy a legtöbb gyártó a minimalizmusra törekvő trend jegyében túl sok egyszerűsítést tett, elfeledkezve arról, hogy milyen egy hátizsákkal együtt létezni. Mindig a terepen történő használatra összpontosítunk. Ezért fejlesztettük ki a kiemelkedően hatékony és kényelmes 60 literes V69 Destroyer és a 99 literes V90 Battleship zsákokat. A két zsák jellemzői nagyon hasonlóak, a legfőbb különbség méreteikben van. Ha a kisebb kapacitást és a lehető legkönnyebb raksúlyt helyezzük előtérbe, válasszuk a kissé kompaktabb V69 zsákot. A nagyobb, V90 típus pedig a komolyabb, nagyobb rakomány hordásához kiváló.

A V-formájú zsákok „kétéltűek” felső- ás elülső rakodási lehetőségekkel. Könnyen megtaláljuk felszerelésünket bárhol is tesszük le zsákunkat. A zsák nagyszerű jellemzője, hogy nagy kiterjedésben vannak rajta szorító hevederek és szíjak. A zsák teljes felületén bárhol összehúzható és mindegyik hevederrel gyorsan rögzíthetünk kiegészítő-, vagy segédeszközöket hozzá. Egy nagyon egyszerű, sokoldalú és a végsőkig praktikus zsákunk van. A zsák aljából esővédő huzat vehető igénybe.

 

 •  

  Űrtartalom: 100 liter
  Súly: 3,12kg
  Anyaga: 420d

   

 • GYÁRTÓ
  Eberlestock
  Cikkszám
  V90
Webáruház készítés