Kategóriák
Szállítási információk

A termékek várható szállítási ideje: 1-21 nap, raktárkészlettől függően!

Megrendelést követően 1 munkanapon belül visszaigazolást küldünk a termék várható szállítási idejéről.

Amennyiben megrendelés előtt szeretne pontosabb információt kapni a kiválasztott termékről, kérjük hívja az alábbi telefonszámot:

+36/30-385-6550

vagy

+36/30-209-2009

Fizetési megoldás
TOP termékek
Facebook likebox
Összehasonlítás

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


EBERLESTOCK Tailhook Íj/puska hátizsák - Mossy Oak Infinity színben

EBERLESTOCK Tailhook Íj/puska hátizsák - Mossy Oak Infinity színben
 • EBERLESTOCK Tailhook Íj/puska hátizsák - Mossy Oak Infinity színben
 • EBERLESTOCK Tailhook Íj/puska hátizsák - Mossy Oak Infinity színben
 • EBERLESTOCK Tailhook Íj/puska hátizsák - Mossy Oak Infinity színben
 • EBERLESTOCK Tailhook Íj/puska hátizsák - Mossy Oak Infinity színben
 • EBERLESTOCK Tailhook Íj/puska hátizsák - Mossy Oak Infinity színben
74 990 Ft
 • 21 különálló rekesz
 • íjászok, puskások is használhatják
 • külön is használható alsó zsákrész
 • lecsatolható íjtartó

 

 

A Tailhook egy különleges zsák. Olyan megnövelt méretű alsó zsák, amely a teljes méretű zsákok több jellemzőivel bír és igen sokoldalú. A Tailhook zsákon lévő Quickdraw gyorszáró rendszer az Eberlestock szabadalom alapján készült, a Backscabbard™ fegyvertartó hátizsákon bevezetett Ripcord Tether™ szíjjal működik.

A kisméretű felső táska íj, vagy puska részére nyújt helyet kivételes stabilitást adva a zsáknak szállítás közben. A felső táska belsejében egy térelválasztó párnázat található, amely fejünket távol tartja a fegyvertől. Igen figyelemre méltó a zsák nyújtotta gyors igénybevétel és a zsebek kiváló elrendezése. Ha az íjtartót is használjuk, 21 különálló tartó rekesz és zseb áll rendelkezésre a Tailhook zsákon. Ez nem jelenti a zsák túlterhelését, csupán a jól elrendezett tárolást. Remek zsákunk lesz így  ahhoz, hogy terepen mindenünk a megfelelő helyen legyen és mindig gyorsan hozzáférjünk felszerelésünkhöz.

A különleges Tailhook zsákunk a lesvadászat új lehetőségét tárja fel. A szemben lévő oldal fő lengőcsatjai úgy vannak kialakítva, hogy azokat a fa törzse köré lehet hajtani, így a zsákot egy jól elrendezett tárolóvá lehet alakítani. A sztenderd zsák széles fatörzsre tehető, de ha egy igazán megtermett törzzsel van dolgunk, akkor a 3 – 3 hevederből és csatból álló, ACSE hosszabbító heveder készlet lehet segítségünkre 30 cm hosszanként.

Az íjak hordása sokszor kihívást jelent. Az íjak akadályozhatnak minket óvatos mozgás közben és a nap végére igencsak nehezünkre esik vinni őket. Nyilvánvaló igény az, hogy az íj, vagy a puska kikerüljön a hátizsákból. Valamilyen okból ez addig még nem történt meg, amíg mi komoly erőfeszítéssel ki nem fejlesztettük ezt a lehetőséget. Kezdetben bevezettük az egyre kedveltebb Backscabbard™ fegyvertartó hátizsákot. Most hasonló lehetőséget teremtettünk az íjászok számára is. Így biztonságosan tehető le az íj, szabadon lévő kezeinkkel nyugodtan mászhatunk, csúszhatunk, tevékenykedhetünk. Jobban tudunk koncentrálni, hatékonyabbak lehetünk és gyorsabban elérhetjük íjunkat, amikor csak szükségünk van rá.

A Tailhook további megkülönböztető jellemzője, hogy hordása közben leülhetünk. Ez azt jelenti, hogy lovagolhatunk, quadon utazhatunk, vagy éppen kényelmesen leülhetünk valahová. A kényelmes zsák egyedülálló jellemzőivel páratlan íjász társunkká válik.

A Tailhook ugyanakkor kiváló puskához is. A függőlegesen állítható ButtBucket™ tartóval fegyverünket a kívánt magasságban hordhatjuk. A másik lehetőség, hogy egy oldalsó fegyvertokot rakunk a zsákra. Ezt valamennyi Eberlestock oldalsó fegyvertokkal megtehetjük, így a rendszer minden hordozható fegyverhez optimalizálható.

A Tailhook egy sor kiegészítő-zsebbel rendelkezik, sőt egy levehető vállpánttal is (csak alsó zsákként való használathoz), illetve egy levehető derékhevederrel.

 

 

 • GYÁRTÓ
  Eberlestock
  Cikkszám
  G29H
Webáruház készítés